
Iğdır'ın yüksek kesimlerine ve Ağrı Dağı ile eteklerine kar yağdı.
Iğdır - Doğu Anadolu bölgesini Çukurova'sı olarak bilinen Iğdır merkezde kar yağışı etkili olmazken yüksek kesimler beyaza büründü. Iğdır merkeze bağlı 25 kilometre uzaklıktaki Karagüney köyünde kar yağışı etkili olurken hayvanlar da kar altında kaldı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, Ağrı Dağı, Doğu Anadolu Bölgesi, Iğdır, Kar Yağışı, Kilometre, Meteoroloji gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.