
Hakkari'nin Yüksekova ilçendeki bazı mahalle muhtarları, yaşadıkları sıkıntıları Karayolları Van Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan'a iletti.
Hakkâri - Esenyurt Mahalle Muhtarı Turgut Atalay, Yeni Mahalle Muhtarı Kerem Demir ve Mezarlık Mahallesi Muhtarı Husret Baysal, ilçede yaşanan ve Karayolları Van Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan yol, kaldırım, ışıklandırma ve üst geçit gibi hizmetler için Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan'la makamında görüştü.
Yüksekova'nın birçok sorun ve sıkıntısı için Van'da görüşmeler sağlandıklarını ifade eden muhtarlar, "Karayolları Van Bölge Müdürüyle görüşmeler yaptık. İlçenin birçok sıkıntısı için olumlu sonuçlar aldık. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar başlayacak. Tüm Yüksekova'mıza hayırlı olsun" dediler.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Hakkari, Muhtar, Van, Yüksekova gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.