Bingöl ile bağlantılı şehirler arası yollar yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatılırken, AFAD ve Kızılay ekipleri de mahsur kalan sürücülere kumanya desteği verdi.
Bingöl: Dün öğle saatlerinden itibaren başlayan ve gece yarısı etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Genç-Diyarbakır, Bingöl-Erzurum ve Bingöl-Muş karayolları da ulaşıma kapandı. Gece saatlerinden itibaren yol açma çalışmalarının devam ettiği kara yollarında mahsur kalanların imdadına da AFAD ve Kızılay ekipleri yetişti. Ekipler tarafından dün geceden beri yollarda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çorba, helva, ekmek, su ve diğer ihtiyaçları olan gıda malzemeleri dağıtıldı. Vatandaşlar AFAD ve Kızılay ekiplerine yapılan yardımlardan dolayı teşekkür ederken yol açma çalışmalarının ise aralıksız devam ettiği öğrenildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Bingöl, Erzurum, Kar Yağışı, Muş ve Yollarda mahsur kalanlara kumanya desteği verildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.