
Konaklı Kayak Merkezi'ndeki Alp Disiplini yarışlarına katılmak için geldiği Erzurum'da 12 Ocak 2012 tarihinde tahta kar perdelerine çarparak hayatını kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu adına yarışma düzenlendi.
Erzurum - Alp Disiplini Aslı Nemutlu Türkiye Şampiyonası yarışmasının ilk etabı bugün Palandöken Kayak Merkezinde başladı. Türkiye Şampiyonasına 21 ilden 189 sporcu yarışıyor. Sporcular çocuklar ve büyükler olarak 2 kategoride yarışıyor. Turnuvanın final etabı ise yarın yapılacak.
Yarışma öncesi açıklamalarda bulunan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto hava şartlarının olumsuz yönde olduğunu ifade ederek, "Bugün 21 ilden 189 sporcumuz Palandöken'de Aslı Nemutlu için yarışacak. Hava şartları bizi çok zorluyor. Yoğun bir kar fırtınası var o yüzden yarış pistimizin konumunu değiştirdik. Bu yıl çok zorlu bir yıl olsa da biz bu yarışmayı pandemi kurallarına dikkat ederek düzenliyoruz" dedi.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzurum, Kayak, Konaklı Kayak Merkezi, Palandöken, Palandöken Kayak Merkezi, Spor, Türkiye, Türkiye Kayak Federasyonu gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.