Ağrı Yaşam

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı

Yalova'da Ağrılılar Bir Araya Geldi: Yalova Ağrılılar Yardımlaşma Derneği Coşkulu Bir Törenle Açıldı

Yalova - Yalova Ağrılılar Yardımlaşma Derneği, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan merkezinde düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı. Yağmurlu havaya rağmen yüzlerce davetlinin katıldığı tören, büyük bir ilgi gördü.

Tören, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Yoğun katılım nedeniyle dernek binası yetmeyince, davetliler sokağa taştı.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan'ın açılış konuşmasının ardından, dernek binasında edilen dualarla resmi açılış yapıldı.

Yalova Ağrılılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Özalp, açılışa katılan protokol üyelerine ve davetlilere teşekkürlerini iletti. Özalp, "Derneğimizin amacı, Yalova ile Ağrı arasında bir köprü vazifesi görmek. Ağrı'nın güzelliklerini Yalovalılara tanıtarak, sosyal yardımlar ve eğitim-öğretim faaliyetleriyle toplumumuza destek olmayı hedefliyoruz" dedi.

Dernek, Yalova'daki Ağrılı vatandaşları bir çatı altında toplayarak, hem kültürel hem de sosyal faaliyetlerle aktif bir rol üstlenmeyi amaçlıyor.

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı1
Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı2
Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı3
Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı4
Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı5