Muş'un Varto ilçesinde, 'İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' nedeniyle bir program düzenlendi.
Muş - Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Varto Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından, tiyatro oyunu sahnelendi.
Daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program son buldu. Programa Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Musa Ayyıldız, Cumhuriyet Savcısı Bilge Coşkun, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Özkök, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Gök de katıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Belediye, İstiklal Marşı, Jandarma, Muş, Tiyatro, Varto ve Varto'da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.