Van'da yasadışı tavşan avlanan şahsa 11 bin 257 lira idari parası caza uygulanacak.
Van: Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 14. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Van Şube Müdürlüğü ekipleri, tarafından yapılan koruma kontrol çalışmaları sırasında yasadışı avlanma yapan bir kişi tespit edildi. şahıs hakkında tutanak düzenlemiştir. 1 yaban tavşan vurduğu tespit edilen şahıs hakkında 8 bin 257 idari para cezası ile 3 bin TL tazminat kararı alınacak.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Van ve Van'da yasadışı avlanan şahsa 11 bin lira caza haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.