Van'da 'Tasarlayarak öldürme' suçundan 36 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
VAN (İHA) - Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Van İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından, nitelikli suçlardan uzun süredir aranan suçluların yakalanmalarına yönelik sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde 'Tasarlayarak öldürme' ve sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermileri satın alınması taşınması bulundurulması" suçlarından 36 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır aranan T.A. isimli şahsın yakalanmasına yönelik JASAT tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde 3 Aralık 2024 tarihinde şüphelinin saklanmakta olduğu Başkale ilçesinde bulunan konutuna düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Van T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Başkale, Gözaltı, Jandarma, JASAT, Konut, Operasyon, Van, Van İl Jandarma Komutanlığı, Van Valiliği gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.