VAN - Van'ın Tuşba ilçesinde pencereden düşerek yaralanan 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
AFAD lojmanlarındaki binanın dördüncü katında yaşayan AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş'ın kızı Almira Ulutaş, dengesini kaybederek pencereden düştü.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine kaldırılan çocuk, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Almira Ulutaş'ın cenazesi memleketi Ankara'ya gönderildi.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel AFAD, Doktor, Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Polis, Tuşba, Van, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Van'da pencereden düşen çocuk hayatını kaybetti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.