
Van: Van'ın Erciş ilçesinde öğrenciler, velileriyle hazırladıkları "Dünyaya Bir Daha Gelsem Annemden Sonra Sana Gelmek İsterdim" yazılı pankartla yaptıkları kutlamayla öğretmenlerini duygulandırdı.
Sahil Kent Mahallesi'ndeki Reşit Çelik İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri Gülhanım Kalın ve Meltem Çiçek'e, Öğretmenler Günü'nde sürpriz yapmak istedi.
Velilerinden destek alan öğrenciler, "Dünyaya Bir Daha Gelsem Annemden Sonra Sana Gelmek İsterdim" yazılı pankart hazırladı.
Öğretmenlerinin gözünü bağlayarak okul bahçesine indiren öğrenciler, açtıkları pankartla Öğretmenler Günü'nü kutladı. Pankartı gördükten sonra öğrencilerine sarılan öğretmenler, duygusal anlar yaşadı.
Kalın, AA muhabirine, öğrencilerin asla unutamayacağı bir sürprizle Öğretmenler Günü'nü kutladığını söyledi.
Böyle bir sürpriz beklemediğini belirten Kalın, "Gözlerimi kapatıp onların yardımıyla aşağı indim. Gözlerimi açtıkları an ağlamaya başladım. Hayatımda yaşadığım en güzel anlardan biri. Öğretmen olduğum için çok mutluyum, iyi ki öğretmenim" diye konuştu.
Öğrencilerin kendileri için güzel bir sürpriz hazırladığını anlatan Çiçek de "Bana da arkadaşlarının düştüğünü söylediler. Nöbette böyle şeyler çok oluyor. Telaşla çocukların yanına gittim. Bana çiçek vererek günümü kutladılar. Aileleriyle birlikte çok güzel bir sürpriz hazırlamışlar. Her şey çok güzeldi." ifadelerini kullandı.
Veli Pelin Seçkiner de öğrencilerin etkinliğine ortak olmak istediklerini söyledi.
Öğretmenlerini yalnız bırakmadıklarını belirten Seçkiner, "Küçük kızım öğretmenlerine sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Biz de destek olduk." dedi.










- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erciş, Van gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.