VAN (AA) - Van'da MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, bazı belediyelerde görevlerine son verilen işçilerle bir araya geldi.
Güngöralp, İpekyolu Belediyesi binası önünde kurdukları çadırda eylemlerini sürdüren işçilerle görüştü, sorun ve taleplerini dinledi.
Ardından açıklama yapan Güngöralp, görevlerine son verilen işçilerin mücadelelerine devam ettiğini söyledi.
İşçilerin biran önce görevlerine dönmesi gerektiğini belirten Güngöralp, şunları kaydetti:
"Hasta, yaşlı, gazi ve şehit ailesi demeden işinden, emeğinden, rızkından ettiler. 'Halka hizmet' diyerek gelen belediye başkanları, mazbatasını alır almaz işçilere zulüm etmeye başladı. Bu, kabul edilebilir bir şey değil. Dün nasıl işçilerimizin yanındaysak, bugün de onların yanındayız. Van'da yaşanan işçi mağduriyetini her fırsatta dile getirmeye çalışıyoruz."
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, İpekyolu, İpekyolu Belediyesi, MHP, Şehit, Van gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.