Ünlü sanatçı Metin Şentürk, gençleri coşturdu
Ünlü sanatçı Metin Şentürk, öğrenci, sporcu ve gençlik merkezine üye gençlerle buluştu.

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, öğrenci, sporcu ve gençlik merkezine üye gençlerle buluştu.
Malatya - Sanatçı Şentürk, Malatya İnönü Üniversitesi yerleşkesinde bulunan İlhan Akıncı Yurdu konferans salonunda düzenlenen programda, öğrencilere söyleşi ve konser düzenledi. Şentürk, gençleri hem eğlendirdi hem de onlarla hayat tecrübelerini paylaştı. Şentürk, gençlerin bakış açılarını olumlu yönde değiştirerek, hayata pozitif olmanın önemini vurguladı. Gençlerin kendisi hakkında merak ettiği soruları cevaplayan Şentürk, onları sahneye çağırarak şarkılar söyletti. Programa, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, şube müdürleri, yurt müdürleri, öğrenciler, gençlik merkezi üye gençleri, gençlik liderleri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Program sonunda, Güder ve Kayhan, Şentürk'e Malatya'nın meşhur meyvesi olan kuru kayısı paketi hediye ettiler
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Battalgazi, Belediye, İnönü Üniversitesi, Malatya, Osman Güder, Spor gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.