BİNGÖL - Bingöl'de tanıtılan Türkiye'nin otomobili Togg'a vatandaşlar ilgi gösterdi.
Aracın SUV modeli, Genç ilçesinde vatandaşlar tarafından karşılandı. Daha sonra kent merkezine getirilen otomobil, Hastane Caddesi mevkisindeki alanda tanıtıldı.
Vatandaşlar inceledikleri araçla fotoğraf çektirdi.
"Gemlik mavisi" otomobilin direksiyonuna geçen Bingöllüler, aracı deneyimleme fırsatı buldu.
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, gazetecilere, çok mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi.
Çağa uygun bir araç geliştirildiğini ifade eden Berdibek, "Caddelerde aracımız geçerken milletimizin yüzündeki tebessümü ve heyecan görülmeye değerdi. Milli gururumuz olan Togg kalitenin sembolüdür." dedi.
Vatandaşlardan Osman Hulusi de Togg'u çok beğendiğini belirterek, "Bu kadar beklemiyordum, gurur duyduk. Allah'a şükür ülkemize böyle bir şey kazandırıldı." ifadelerini kullandı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel AK Parti, Bingöl, Feyzi Berdibek, Genç, Otomobil, TOGG, Türkiye ve Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Bingöl'de tanıtıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.