
Kars - Türkiye-Ermenistan sınırını oluşturan Arpaçay Nehri, soğuk hava nedeniyle donmaya başladı.
Kars'ta gece hava sıcaklığının sıfırın altında 11 dereceye düşmesiyle göller ve dereler buzla kaplandı.
Çıldır Gölü'nden başlayan Karahan, Telek Suyu ve Kars Çayı'nın beslediği Arpaçay Nehri de soğuk havadan olumsuz etkiledi.
Türkiye'nin Ermenistan sınırı boyunca ilerleyen Aras Nehri'yle birleşen Arpaçay Nehri'nin yüzeyi de dondurucu soğukların etkisiyle kısmen dondu.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Arpaçay, Çıldır, Çıldır Gölü, Kars, Kars Çayı, Türkiye gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.