TUNCELİ - Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tır ile kamyonların geçişine kapatılan Tunceli-Erzincan kara yolunun kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldığı bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle dün gece Tunceli-Erzincan kara yolunun tır ve kamyon geçişine kapatıldığı hatırlatıldı.
Açıklamada, "Erzincan il sınırında bulunan Mutu Köprüsü ve Pülümür ilçe merkezi arasında kalan kara yolu, karla mücadele ekiplerimizin çalışmaları ve hava şartlarının düzelmesi sebebiyle tır ve kamyonların geçişlerine açılmış olup, ulaşım Karayolları araçlarımızın eşliğinde kontrollü şekilde yapılmaktadır." ifadesi kullanıldı.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Erzincan, Pülümür, Tunceli ve Tunceli-Erzincan kara yolu tır ve kamyon geçişlerine açıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.