
TUNCELİ - Tunceli'de ölü bulunan sokak köpeğinin 4 bacağının da kesilmiş olduğu görüldü.
İnönü Mahallesi'ndeki sokak hayvanlarını besleyen hayvanseverler, arazide ayakları kesilmiş ölü sokak köpeği gördü.
Hayvanseverler, olaya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekiplerine haber verdi.
Bölgeye giden ekipler, köpeğin ölüsünü Tunceli Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdü.
Burada veteriner tarafından yapılan incelemede köpeğin dört bacağının eklem yerlerinden kesildiğini tespit etti.
Hayvan hakları savunucuları yaşanan olaya tepki gösterdi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Tunceli'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, İnönü Mahallesi, Tunceli, Tunceli Belediyesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.