
TUNCELİ - Tunceli'nin Ovacık ilçesinde soğuk hava nedeniyle ağaçlar kırağı tuttu, karlı dağların zirvesi sisle kaplandı.
Sarp dağların arasında kurulu Ovacık ilçesi, el değmemiş doğasıyla her mevsim farklı güzelliklere bürünüyor.
Bir süre önce yağan kar ile beyaza bürünen ilçede, soğuk havanın etkisiyle ağaçlar ve bitkiler kırağı tuttu.
Kırağıyla güzel manzaraların oluştuğu ilçede, karlı Munzur Dağları'nın zirveleri de sisle kaplandı.
Yöredeki bazı vatandaşlar doğada gezinti yaparak fotoğraf çekti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Tunceli'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Munzur Dağları, Ovacık, Tunceli gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.