Malatya'da, " Mahallede Maç var Etkinliği kapsamında yapılan 23 Nisan Futbol Turnuvası start aldı.
Malatya - Yeşiltepe Spor Kompleksinde bugün başlayan ve 4 Mart'ta sona erecek olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ''Mahallede Maç var Etkinliği 23 Nisan Futbol turnuvası başladı. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'ın topa vurmasıyla başlayan turnuvaya, 13 erkek ve 3 bayan takımı olmak üzere yaklaşık 140 sporcu katılıyor.
Turnuvada başarılı olacak takıma kupa verilecek.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Futbol, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya, Spor, Türkiye ve Topa, kupa için vurmaya başladılar haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.