Erzurum'un Şenkaya ilçesinde boz ayılar ile tilkiler çöplükte beslenirken kameralara yansıdı.
ERZURUM (İHA) - Boz ayılar, zaman zaman yiyecek bulabilmek için ilçeye yaklaşık 2 kilometre mesafedeki Hivelek mevkisindeki ilçe çöplüğüne iniyor. Tilki ve boz ayıların çöplükte beslenmesi vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Ayıların hallerinden memnun oldukları görülürken tilkinin ürkek davranışları gözden kaçmadı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Kilometre, Şenkaya ve Tilki ve boz ayıların çöplükte yiyecek arayışı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.