
Erzincan’ın Tercan ilçesinde, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte terziler, vatandaşların yeni giysilerini doğru bedenlerde yaptırabilmesi için yoğun mesai harcıyor.
İftardan sonra dükkanlarını açarak çalışmalarına devam eden terziler, gelen talepleri yetiştirmek için çaba gösteriyor. Tercan merkezde terzilik yapan Üzeyir Çini, son bir haftadır işlerinin oldukça yoğun olduğunu belirterek, "Müşterilerin getirdiği malzemeleri yetiştirmek için yoğun bir mesaiyle çalışıyoruz. İftarımı açıp dükkâna tekrar geliyorum. Vatandaşlar mağazalardan aldıkları kıyafetleri daraltmak veya genişletmek için daha çok geliyorlar," dedi.
Çini, geçmişte geleneksel kıyafetler diktirmeye gelen müşterilerinin sayısının fazla olduğunu, ancak son dönemde hazır giyim tercihinin arttığını ifade etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzincan, Ramazan Bayramı, Tercan gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.