Erzurum'un Tekman ilçesinde ot yüklü traktör mezra yolunda kalınca iş makinası yardımıyla ahıra çıkarıldı.
ERZURUM (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Tekman ilçesine bağlı Çevirme Mahallesi'nde ikamet eden ve küçükbaş hayvan besleyen Deniz Çapacı isimli çiftçi Körsu Mahallesi Bindarı mezrasından aldığı otu traktörle köyüne getirmek için yola çıktı. Römorka yüklenen ot balyaları ile mahalle girişinde rampada kalan traktörün kurtarılması için Tekman belediyesinden yardım istendi. İlçeye 20 kilometre mesafedeki mahalleye gelen iş makinası traktörü çekerek yukarıya çıkardı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Erzurum, Kilometre, Tekman, Tekman Belediyesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.