BİTLİS - Bitlis'in Tatvan ilçesinde "üç aylar berata geldim" konulu konferans düzenlendi.
Belediyenin Sergi ve Kongre Merkezi'nde kadınlara yönelik düzenlenen etkinlikte ilahiler seslendirildi, İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş tarafından üç aylarla ilgili bilgiler verildi.
Programa katılan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, kadınlara yönelik programlar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.
Üç ayların Müslümanlar için kıymetli olduğunu belirten Geylani, "Allah, recep ve şaban ayını hakkıyla ifa etmeyi, ramazan ayına ulaşmayı bizlere nasip etsin. Değerli bilgilerini bizlerle paylaşmak için şehrimize gelen Mustafa Karataş hocamıza ve ilahileriyle kulaklarımızın pasını silen Recep Arslan kardeşimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Belediye, Bitlis, Mehmet Emin Geylani, Tatvan ve Tatvan'da "üç aylar berata geldim" konulu konferans haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.