23 Elazığ FK'nın sezonbaşı Fransa 2. Lig ekibi Valenciennes'ten kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncu Özcan Şahan, son oynanan Kırıkkale Büyük Anadolu maçında 4 gol kaydetti ve ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti.
Elazığ - Sezonbaşı Fransa 2. Lig ekibi Valenciennes'ten transfer edilen Özcan Şahan, yıldızını parlatmaya devam ediyor. 23 Elazığ FK formasını 22 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında giyen Özcan, toplam 8 gole ulaştı. 1999 doğumlu olan gurbetçi oyuncu son oynanan Kırıkkale Büyük Anadolu maçında kaydettiği 4 golle takımının farklı galibiyetinde başrol oynadı. 23 Elazığ FK ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Özcan Şahan'ı üst liglerde mücadele eden bir çok takım radarına aldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Türkiye ve Son maçta 4 gol atan Şahan'ın yıldızını parlatıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.