Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177'inci yıl dönümü dolayısıyla Şenkaya'da iftar yemeği düzenlendi.
Erzurum - Kaymakam Malik Çalışır ve Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Amirliği tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinin ardından Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177'inci Yıl Dönümü dolayısıyla pasta kesildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Erzurum, Malik Çalışır, Polis, Şenkaya, Yavuz Bedir gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.