Kars'ın Sarıkamış ilçesi Kelik Deresi'nde Medeni Erol, kurduğu tesiste alabalık yetiştiriyor. Erol, yetiştirdiği alabalıklarla geçimini de sağlıyor.
Kars - Kars Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış Keklik deresinde bulunan alabalık tesisini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.
Alabalık işletme tesisi sahibi Medeni Erol ile bir süre sohbet eden Aydın, Erol'dan işletmenin üretimi hakkında bilgiler aldı.
Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, alabalık tesisi işletmecisi Medeni Erol'a Tarım ve Orman Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak sürekli üreticilerin yanında olduklarını belirtti.
Aydın, Keklik Deresi alabalık tesislerindeki incelemelerinin ardından Sarıkamış'tan ayrıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Kars, Sarıkamış, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sarıkamış'ta bir kişi alabalık yetiştiriciliği yapıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.