
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, YÖK Anadolu Projesi değerlendirme toplantısına katıldı.
Erzincan - Yükseköğretim Kurumunda gerçekleşen ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın başkanlığını yaptığı toplantıya 15 genç üniversitenin rektörleri katıldı. Toplantıda YÖK Anadolu Projesi kapsamında 15 genç üniversitenin eşleştirildikleri üniversiteler ile bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar değerlendirildi.
Rektörü Prof. Dr. Akın Levent`in de katıldığı toplantıda YÖK Anadolu Projesi ile 2006'dan sonra kurulan ve gelişmekte olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin de içinde yer aldığı 'genç' üniversiteler ile akademik insan gücü ve araştırma alt yapısı bakımından 'kıdemli' üniversitelerin eşleştirilmeleri sonucunda bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda Rektör Prof. Dr. Akın Levent'de YÖK Anadolu projesi kapsamında eşleştirildiği Hacettepe Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi arasında yapılan çalışmaları paylaştı.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Akın Levent, Erzincan, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektör gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.