Malatya polisi tarafından gümrük kaçağı ürünlere geçit verilmeyerek, 200 gram toz esrar, 10 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 4 adet kablosuz kulaklık, 3 adet akılı saat, 6 adet elektronik sigara ve likiti ele geçirildi.
Malatya - Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gümrük kaçağı ürün satışı ile mücadele çerçevesinde yapılan 2 ayrı çalışmada, 200 gram toz esrar, 10 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 4 adet kablosuz kulaklık, 3 adet akılı saat, 6 adet elektronik sigara ve likit ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 şahsa 5607 SKM'den yasal işlem yapıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Gözaltı, Malatya, Polis ve Polisten gümrük kaçağı ürünlere geçit yok haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.