Erzincan'da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına otomobil çarptı.
Erzincan - Kaza, bugün saat 10. 45 sıralarında Erzincan merkez 13 Şubat Caddesi üzeri Kandilli Camii önünde meydana geldi. Alınan bilgiye karşıdan karşıya geçen anne ve 7 yaşındaki kızına 24 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve kızı yola savruldu. Yaralanan 2 kişi olay yerine sevk edilen ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazaya karışan otomobil sürücüsü ifadesine başvurulma üzere polis merkezine götürülerek, tahkikat başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Otomobil, Polis ve Otomobilin çarptığı anne ve kızı yaralandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.