Erzincan'ın Kemah ilçesi ile Tunceli'nin Ovacık ilçesi arasında devam eden terör operasyonunda helikopterin inişi sırsında düşerek kafasını çarpan güvenlik korucusu yaralandı. Yaralı korucu helikopterle Kemah'a oradan da ambulansla Erzincan'daki hastaneye getirildi.
Erzincan - Olay, bugün sabah saatlerinde Tunceli kırsalında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürdürülen terör operasyonunda görevli güvenlik korucusu, helikopterin inişi sırasında düşerek kafasını çarptı. Yaralanan korucu hemen askeri helikopterle Kemah ilçesindeki Alp Karakoluna getirildi. Buradan ambulansa konulan korucu, karayoluyla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralı korucunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Kemah, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Operasyon, Ovacık, Tunceli ve Operasyonda helikopterin inişi sırasında düşen güvenlik korucusu yaralandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.