Elazığspor'un 58'inci kuruluş yıldönümünde nostalji formaları satışa çıkmaya hazırlanıyor.
ELAZIĞ (İHA) - 23 Mart 1967'de kurulan Elazığspor'umuzun 58'inci kuruluş yıldönümü yaklaşırken Elazığspor Storeden duygusal bir paylaşım geldi. 58 yıllık mazisine birçok hikaye sığdıran Elazığspor'un efsane sezonlarından 1971-1972 ve 1998-1999 sezonlarının formaları nostalji olarak satışa sunulmaya hazırlanıyor. Elazığspor'un 3 mum temalı logosunun yaygın olduğu o sezonlarda birçok başarı hikayesi yazılırken, 3 mum temalı logolar şimdi günümüze yansıtılıyor. Elazığspor Store, 'Çok yakında' paylaşımı yaparak Nostalji formaların tasarımını görücüye çıkardı.
Yapılan paylaşımın ardından kısa sürede büyük beğeni kazanan nostalji formalar, bordo beyazlı taraftarlardan tam not aldı. Türkiye'nin önde gelen spor malzemeleri tedarikçisi CRS Spor tarafından tasarlanan nostalji formalar, özel kumaşı, yakadaki ipli detayları, 3 boyutlu logosu, hologramı ve "1967'de doğdu büyük aşkımız" sloganıyla sınırlı sayıda satışa sunulacak. Nostalji formaların Şubat ayının ilk haftasında satışa sunulması bekleniyor. Bordo beyazlı taraftarlar, gerek nostalji formaları, gerekse diğer ürünleri online mağazadan ve Elazığspor Storeden temin edebilecek.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, Elazığspor, Iğdır, Spor, Türkiye gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.