Hakkari'de Yüksekova Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, Polis Haftası nedeniyle nöbet tutan güvenlik güçlerine sürpriz ziyaret yaparak, çay ve tatlı ikramında bulundu.
Hakkâri - Yüksekova Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçede iftar sonrası güvenlik güçlerine sürpriz ziyarette bulundular. Yüksekova Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sami Keskin ve dernek üyeleri, ilçenin çıkış ve giriş kontrol noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerine iftar sonrası çay ve tatlı ikramında bulundular. Güvenlik güçleri bu sürpriz karşısında Keskin ve dernek üyelerine teşekkür ettiler.
Nöbet tutan güvenlik güçlerine teşekkür eden Dernek Başkanı Sami Keskin, "Bizler Yüksekova Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği olarak ilçemizde görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ettik. Onlara iftardan sonra ufak bir sürpriz yapmak istedik. Onlar bizim can ve mal güvenliğimiz için 7/24 saat vatan nöbeti tutarken biz de onlara bu soğuk havada çay ve tatlı ikram ettik. Tüm şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Biz onlara minnettarız" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Hakkari, Polis, Şehit, Yüksekova ve Nöbet tutan güvenlik güçlerine sıcak çay ve tatlı ikramı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.