
Muş'ta takla atarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü öldü, kardeşi ise yaralandı.
MUŞ (İHA) - Muş-Bingöl Karayolunun 10 kilometresindeki Murat Köprüsü mevkiinde 41 yaşındaki Fuat Yonat yönetimindeki 16 ANC 146 plakalı otomobil şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole devrilmesi sonucu sürücü olay yerinde ölürken 33 yaşındaki kardeşi Mazlum Yonat ise yaralandı. Bunun üzerine bölgeye, polis, jandarma, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İki kardeş ambulansla Muş Devlet Hastanesine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, AFAD, Bingöl, itfaiye, Jandarma, Kilometre, Muş, Muş Devlet Hastanesi, Otomobil, Polis, şarampol, Trafik Kazası gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.