MUŞ - Muş'ta yoğun kar ve tipiden dolayı araçlarıyla yolda mahsur kalan köylüler, Karayolları ekiplerince kurtarıldı.
Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı İkizler köyünden taziye için Muş'un Hasköy ilçesine giden 6 araçtaki yaklaşık 40 kişi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolda mahsur kaldı.
Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye yönlendirilen Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri, 3 saatlik çalışmanın ardından araçları kurtardı.
Mahsur kalan köylüler, ekiplerin kontrolünde ilçeye ulaştı.
Karla Mücadele Ekip Şefi İdris Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelen ihbar üzerine harekete geçen ekiplerin zorlu mücadele sonucu mahsur kalanları kurtardığını belirtti.
İkizler köyünden taziyeye gittiklerini anlatan Hüsamettin Kızmaz ise "Tipi nedeniyle kara saplandık, yaklaşık 3 saattir buradayız. Karayolları ekipleri yolu açarak bizi kurtardı. Şimdi yolumuza devam edeceğiz. Teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun." dedi.Kaynak:AA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Bitlis, Hasköy, Karla Mücadele, Muş, Mutki ve Muş'ta tipi nedeniyle yolda mahsur kalanlar kurtarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.