
Muş-Hasköy karayolunda refüje çarparak takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.
Muş - Edinilen bilgiye göre, Hasköy ilçesinden Muş'a seyreden Ömer İnanç (28) yönetimindeki 65 EY 570 plakalı otomobil, Havalimanı Kavşağı'nda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaçlara ve aydınlatma direğine çarparak takla atıp karşı şeride geçti. Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçta sıkışan sürücü ve Fırat Koçar (32), araçtan çıkarıldı. Ambulansla Muş Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı. Kullanılamaz hale gelen otomobil ise, olay yerine çağrılan çekici yardımıyla otoparka çekildi. Bölgede güvenliği sağlayan jandarma ve polis ekipleri trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlarken, VEDAŞ ekipleri yıkılan aydınlatma direğindeki enerjiyi keserek, muhtemel bir tehlikenin önüne geçti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, AFAD, Hasköy, itfaiye, Jandarma, Muş, Muş Devlet Hastanesi, Otomobil, Polis, VEDAŞ gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.