MUŞ (AA) - Muş'ta yoğun kar ve tipi nedeniyle Muş-Kulp kara yolunda mahsur kalan 10 araçtaki yaklaşık 50 kişi ekiplerce kurtarıldı.
Muş-Kulp kara yolunun 40. kilometresindeki Şenyayla bölgesinde 10 araçtaki yaklaşık 50 kişi, olumsuz hava koşulları nedeniyle mahsur kaldı.
İhbar üzerine bölgeye Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri gönderildi. Yaklaşık 3 saat yolda mahsur kalan vatandaşlar, ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.
Vatandaşlardan Burhan Ay, gazetecilere, Diyarbakır'dan Muş'a beyaz eşya getirirken yolda mahsur kaldıklarını söyledi.
Yoğun kar ve tipinin etkili olduğunu belirten Ay, "Karayolları ekipleri bizi kurtardı. Ekipler gelmese perişan olurduk. Allah razı olsun." dedi.
Muş'a taziyeye gelen Ali Aslan da "Yolda kar vardı. Aracımız yoldan çıktı. Ekipler bizi kurtardı. 3 saattir yoldayız. Uçurumdan düşmemize çok az kalmıştı. Önümüzü görmekte zorlanıyorduk. Ekiplere teşekkür ederim." dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Kilometre, Muş ve Muş'ta kar nedeniyle araçlarıyla yolda kalanlar kurtarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.