
Muş - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kendisine mektup yazan minik öğrenciyi okulunda ziyaret etti.
Kentte, okuma yazmayı öğrenen 100. Yıl Zafer İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Miraç Adar Subaşı, Asya'ya mektup yazdı.
Öğrencinin 'başkanım' diye hitap ederek başladığı mektuptan etkilenen Asya, Miraç Adar Subaşı'nı okulunda ziyaret etti.
Okul idarecileri ve sınıf öğretmenleriyle de bir araya gelen Asya, öğrencilere hediye verdi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Feyat Asya, Muş gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.