Refahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, minik öğrencilerle bir araya gelerek polislik mesleğini tanıttı.
Erzincan - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıldönümü Erzincan'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde, Erzincan'ın Refahiye ilçesinde bulunan anaokulu öğrencilerine genel güvenlik kurallarını anlatarak polislik mesleğini tanıtan polisler, onlarla oyunlar da oynayarak güzel zaman geçirdi. Polis ekipleri, öğrencilere dışarıda dikkatli olmaları, kendilerine zarar verebilecek kişiler gördüklerinde veya anladıklarında, herhangi bir olumsuz durumda polise haber vermeleri hususunda uyarıda bulundular.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada ise, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, milletimizin en değerli varlığı, barışın, kardeşliğin ve sevginin temsilcileridir. Çocuklarımız geleceğimizdir, umudumuzdur, en büyük güvencemizdir." denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Polis, Refahiye ve Minik öğrencilere polislik mesleği tanıtıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.