Malatya'nın Darende ilçesinde sağanak nedeniyle birçok cadde ve yol göle döndü. Vatandaşlar göle dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti.
Malatya - Darende ilçesinde aniden bastıran yağmur yolları ve caddeleri göle çevirdi. İlçenin birçok noktasında vatandaşlar kapalı mekanlarda beklemek zorunda kaldı. Yağmura trafikte yakalanan vatandaşlar ise göle dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti.
Cadde ve yolların biriken yağmur suyuyla göle döndüğü ilçede sürücüler de araçlarıyla ilerlemekte zorlandı.
Yağışlarda nasibini alan Tohma çayının da rengi değişti. Yağışlar sonra çayın rengi kahverengiye döndü.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Darende, Göle, Malatya ve Malatya'da sağanak etkili oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.