
Malatya (AA) - Malatya'da Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Gazze İçin Bir Fitre de Senden" kampanyası kapsamında topladıkları parayı Malatya İl Müftülüğüne teslim etti.
İsrail saldırılarının devam ettiği Filistin'in Gazze kentinde yaşayan çocuklar için Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ramazan ayında "Gazze İçin Bir Fitre de Senden" kampanyası başlattı.
Okul Müdürü Ömür Can Çobanoğlu ve öğrenciler, kampanyada toplanan 13 bin lirayı Gazzeli çocuklara ulaştırmak üzere Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu'ya teslim etti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Kampanya, Malatya, Malatya İl Müftülüğü, Yeşilyurt gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.