Malatya - Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 20 kişiye para cezası kesildi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, dün gerçekleştirilen denetimlerde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 20 kişiye işlem yapıldı.
Denetimlerde 280 iş yeri, 133 toplu taşıma aracı kontrol edildi. Ekipler, 1 iş yeri ile 9 toplu taşıma aracına yönelik işlem yaptı.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Koronavirüs, Malatya, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve Malatya'da Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 20 kişiye para cezası haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.