Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Aikido gelişim semineri ve dan sınavı Malatya'da ilk defa yapıldı.
Malatya - Malatya Aikido Sorumlusu Muhammet Kemal Gülşen yaptığı açıklamada, Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Başkanı Zeki Akıncı, Aikido Başkanı Tansel Kılıç ve Aikido Teknik Kurul Başkanı Burhan Mocu'nun da gerek hakem ve gerekse gözlemci ve eğitimci olarak katıldıkları Aikido semineri ve dan sınavının Malatya'da ilk defa yapıldığını belirtti.
Aikido gelişim semineri ve dan sınavına 100'e yakın sporcunun iştirak ettiği ve hemen hemen tamamının başarılı oldukları kaydedildi. İki gün süren seminer ve dan sınavı sonunda başarılı olanlara sertifika verildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Spor, Türkiye ve Malatya'da ilk kez yapıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.