Malatya - Malatya'da bir okulda görev yapan öğretmenin dizüstü bilgisayar ile bir miktar parasını çaldığı iddiasıyla 2 çocuk yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi ilçesindeki Cengiz Topel İlkokulu'nda görev yapan bir öğretmenin beyanına göre 10 bin lira değerinde güneş gözlüğü, laptop ve içerisinde 600 lira bulunan cüzdanın çalınması olayıyla ilgili güvenlik kameraları incelendi.
Yapılan çalışma neticesinde hırsızlık olayının şüphelilerinin suça sürüklenen 2 çocuk olduğu tespit edildi.
Yakalanan 2 çocuk için tahkikat başlatıldı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Hırsızlık, Malatya, Opel ve Malatya'da bir öğretmenin bilgisayar ile parasını çalan 2 çocuk yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.