
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde kendisinden 3 gündür haber alınmayan şahıs, göçük meydana gelen odunlukta ölü olarak bulundu.
MALATYA (İHA) - Olay, akşam saatlerinde Hekimhan ilçesi Dereköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Alıcı'dan 3 gündür haber alamayan yakınları şahsın ikametine giderek Alıcı'ya ulaşama çalıştı. Bu sırada evin odunluk bölümünde göçük meydana geldiğini gören İbrahim Alıcı'nın yakınları durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edilirken ekipler yaptıkları incelemede İbrahim Alıcı'nın göçük altında kaldığını ve hayatını kaybettiğini belirledi.
Alıcı'nın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Çağrı Merkezi, Hekimhan, itfaiye, Jandarma, Malatya gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.