
Ağrı'nın Tutak ilçesinde öğretmenlik yapan Eren Oruç, öğrencileriyle beraber kayak yaparak karın keyfini çıkardı.
AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Dağlıca köyünde öğretmenlik yapan Eren Oruç, köyde etkili olan kar yağışının ardından öğrencileriyle beraber karın tadını çıkarmak için kayak yaptı. Poşetler ve tahtadan yaptıkları kızaklarla tepeden aşağıya doğru kayan çocuklar doyasına eğlendi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, Kar Yağışı, Kayak, Tutak gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.