
Deprem bölgesi Malatya'da geçici konteyner çarşılarda hizmet veren esnaflar bayram heyecanını yaşıyor.
Malatya - 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerden biri olan Malatya'da işyerleri yıkılan esnaflar kendilerine tahsis edilen konteynerlerde bayramı karşılıyor. Her ne kadar eski bayram arefeleri gibi olmasa da bazı esnaflar işlerinin yoğun olduğunu söylerken bazı esnaflar ise eski yoğunlukların yaşanmadığını dile getiriyor.
Eski belediye meydanında yer alan konteyner çarşıda işlerine devam eden esnaflar, Malatya'nın biran önce eski günlerine kavuşması adına şehir merkezindeki işyerlerinin bitirilmesini bekliyor. Kurban Bayramı Arefesinde yoğunluğun yaşandığı kent merkezinde tatlıcılar ve bıçak bileyicilerde ise hareketlik yaşanıyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Deprem, Kurban Bayramı, Malatya gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.