
MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, yoğun geçen kış mevsimi nedeniyle köy ve mezralarda yaşayan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri alan özel idare ekipleriyle bir araya geldi.
Muş - Kaymakam Bayram, beraberindeki Muş İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım ile İlçe Özel İdare Müdürü Kemal Bingöl'den tedbirler konusunda bilgi alarak, çalışanlarla sohbet etti. Kış şartlarında yol açma çalışmalarını sürdürecek personelin önemli bir görevi yerine getireceğini belirten Bayram, "İlçeye bağlı 74 köy ve köylere bağlı mezrada yoğun bir mücadele vereceğiz. Köy ve mezralarda muhtemel acil durumlarda hastaya, yaşlı vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Aynı zamanda kullanılan yolları da ulaşıma açacağız. Bütün arkadaşlarıma karla mücadele çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Bayram, vatandaşlardan gereksiz ihbarlarla ekipleri meşgul etmemelerini de isteyerek, bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini belirtti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bingöl, Göksu Bayram, Karla Mücadele, Malazgirt, Muş gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.