
Elazığ - Elazığ'da yaşayan Savaş Bal, bir hafta önce kaybolan "kangal" cinsi köpeğini bulana, keçi ve 2 bin lira ödül vermeyi vadetti.
Merkeze bağlı Üçağaç köyünde yaşayan Bal (49), yaklaşık 7 yıldır baktığı köpeğinin 7 gün önce kaybolması üzerine jandarmaya başvurdu.
Köpeğinin çalınmış olabileceğinden şüphelenen Bal, 30 yılını müzisyen olarak geçirdikten sonra doğayla iç içe yaşamak için Üçağaç köyü kırsalında kurduğu çiftlikte köpeği 7 yıldır yalnız yaşadığını söyledi.
Çok sevdiği köpeğinin kaybolduğunu ifade eden Bal, "Kent merkezine gitmiştim. Döndüğümde köpeğimin olmadığını fark ettim. Köpeğimin çalınmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Köpeğim can dostumdu, kaybolmasına çok üzülüyorum. Herkesten köpeğinin bulunması için destek bekliyorum. Köpeğimi görenlerin haber vermesi halinde bir keçi ile 2 bin lira ödül vereceğim." dedi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, Jandarma gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.