
Türkiye Kayak Federasyonu yeni dönemde altyapı çalışmalarına büyük önem veriyor. Bu çerçevede Alp Disiplininde uygulamaya başlanan yeni bir proje ile önemli bir alt yapı hareketi başlatıldı.
Erzurum - Alp Disiplini Altyapı Gelişim Projesi 5-7 yaş grubu çocukların katılımı ile üç pilot ilde gerçekleşti.
Hakkari'den hayata geçirilen daha sonra ise Erzincan ve Bitlis'te devam eden proje seçmelerine yaklaşık 750 çocuk katılım sağladı.
Altyapı Gelişim Projesinin önümüzdeki günlerde farklı illerde başlayacağına değinen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanvekili ve Alp Disiplini Branş Sorumlusu Tarkan Soyak, "Bu dönemde çok önemli projelere imza atacağız. Özellikle altyapıya çok önem veriyoruz. Sayı Başkanımız Ali Oto'nun öncülüğünde Alp Disiplini branşına uygun yapıda olan en iyi kız ve erkek çocukların seçilmesi için teknolojinin tüm imkanlarının kullanıyoruz. Üç pilot ilimizde başlattığımız seçmelerimize yaklaşık 750 çocuk katılım sağladı. Uzun vade için başlanılan gelişim projemiz 5-7 yaş grubu çocuklardan oluşmakta. Tecrübeli antrenörlerimiz ile titiz bir çalışma içerinde Türk kayağının altyapısını güçlendireceğiz" diye konuştu.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Kayak, Türkiye, Türkiye Kayak Federasyonu gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.