Kars'ta polis vatandaşları siber suçlara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Kars - Kars İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce SİBERAY etkinlik standı kuruldu.
Faikbey Caddesi üzerinde kurulan standa 440 vatandaşa siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi ve manevi zararların en aza indirgenmesi konusunda bilgi verildi.
Ayrıca sosyal farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında; Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı konularında broşür dağıtıldı.
SİBERAY ekiplerince yapılan çalışmalarda vatandaşlar sohbet ortamında dolandırıcılık olayları hakkında aydınlatıldı. Ekiplerce bu tür bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Kars, Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Polis ve Kars'ta vatandaşlar siber suçlara karşı bilgilendirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.