
Kars - Kars'ta İl Özel İdaresi ekipleri, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollarda hasta kurtarma çalışması yürütürken mahsur kalanların imdadına da koşuyor.
Yolu kardan kapanan Susuz ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde rahatsızlanan bir vatandaşın imdadına karla mücadele ekipleri yetişti.
Ekipler, yoğun karla mücadele çalışması sonrası yolu açarak hastanın ambulansla hastaneye ulaştırılmasını sağladı.
Kars-Digor kara yolunda mahsur kalma ihbarı üzerine de çalışma yapan ekipler, burada donma tehlikesi geçiren kişiyi kurtardı.Kaynak:AA

Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Digor, Karla Mücadele, Kars, Susuz gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.